DSC06638.JPG

A poszt első képét és a címét Máté választotta. Azt mondta, hogy ezen látszik a legjobban, hogy kergetőznek a kutyák, boldogok, jól érzik magukat... tehát tavaszi mulatság volt nálunk. Sokan ismeritek már Matyit, a szomszéd kutyát. Ő egy mudi fiú. Aranyos, kedves pótkutyánk lett az évek során és jó barátja Pepének. Igazi egyéniség:-) A kertünk kiskapuval nyitva van, hogy a szomszédból bármikor átjöhessen Matyi, vagy átmehessen Pepe, ha egy kis játékra van szükségük, vagy egymás vacsorájára pályáznak:-) Néhány velőscsont helyet cserélt az évek alatt. Megjelennek óriás cupákok és el is tűnnek pillanatok alatt.

A címnek én is örültem, mert az ágyásunk építése is "jó mulatság, férfi munka volt". Köszi Sziklay fiúk. Nagyon ügyesek voltatok:-)

DSC06630.JPG

Amíg a kutyák körbe-körbe rohangáltak, addig mi Tibi papával a kipusztult paradicsomokat pótoltuk. Noémi barátnőm jóvoltából kétfajta palántához is jutottunk. Piros és sárga paradicsom került az ágyásba. Papa precíz építész szemmel ellenőrizte, hogy minden megfelelő elrendezésbe került-e. A kép vicces, mert a  mögötte lévő állvány lába olyan, mintha egér farkincája lenne papának:-)

DSC06633.JPG

Az első karózás:-) hihihi

DSC06635.JPG

DSC06636.JPG

Óriásit nőttek már a növények.

DSC06652.JPG

Ő Matyi:-)

DSC06651.JPG

Indulhat a játék?

DSC06655.JPG

Gyere közelebb!

DSC06644.JPG

A futkározás után egy kis hempergés is kell.

DSC06656.JPG

Na pihenjünk egy kicsit.

DSC06629.JPG

DSC06657.JPG

Tavaszi virágpompában a fáink bokraink. Az illatukat több tíz méterre is lehet érezni.

DSC06659.JPG

DSC06661.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr265251466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása