Molnár J. 2013.04.26. 11:20

Milánó után

DSC06458.JPG

DSC06457.JPG

Április 13-án, szombaton délután jöttem meg Milánóból:-) Évek óta figyeljük, hogy ott mindig előrébb jár a természet egy-két héttel. Már lehullottak a tulipánfa virágai és szinte minden kizöldellt. Most viszont úgy tűnt, hogy az ottani rossz idő és az itthoni gyönyörű napsütés és már-már nyári idő segített a felzárkózásban. Még a bőröndömet fel sem vittem az emeletre, az első utam a kertbe vezetett. Ez a kép fogadott. Az első virágok kinyíltak és a magaságyásban is kibújt a retek. Ő volt az első és leggyorsabb, ezzel elnyerte a bajnoki címet:-) Úgy örültünk neki, hogy az egész család azokat a kis pici zöld levélkéket nézegette:-) A fotón is alig látszik, de azért megörökítettem:-)

DSC06453.JPG

Természetesen nem sikerülhet minden:-) A paradicsom és paprika palánták teljesen tönkrementek. Nem tudjuk, hogy mi történt velük. Vagy hideg volt még nekik valamelyik éjszaka, vagy a napsütésben elkövetett locsolás végezte ki szegényeket:-( A snidlingből is az egyik csomó sárga száraz fű lett. De azért még reménykedünk, hogy ő feléleszthető.

DSC06455.JPG

Pepe sem maradhat ki, mert ő mindig hű társként mellém szegődik, ha a kertben vagyok:-)

DSC06464.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr915247864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása