Elkészült az uborkaháló.JPG

Anna barátnőmék magaságyása is gyönyörűen alakul. Nagyon örülök, hogy küld képeket is. Most az uborkahálót készítették el. Erről így írt nekem:

"Tegnap délelőtt elkészült az uborkaháló alsó fele. (A növekedéskor lesz bővítve felfelé.) A tartóoszlop nádból készült, ez volt az udvarban, a háló pedig egyszerű kötözőzsineg. Azért látszik a "tapasztalat": először a külső háló készült, hogy kicsit kényelmetlen legyen a belsőt megcsomózni! :)))) Mindenki a maga hibájából tanul. :)
A retek már lassan gömbölyödik, pár darabot tudtam kivenni kóstolónak. "Hatalmasak", már borsó nagyságú is van köztük. Természetesen "még az íze is más, mint a boltié"! :) 
Janim teljesen belelkesült, s tervezi, hogy jövőre, vagy a nyár vége felé is kellene építeni még magaságyást, hogy minél több mindent tudjunk a kertből bevinni a konyhába.
Fel lett töltve a kisebb magaságyás is. Úgy tervezem, hogy a hidegebb napok után, a jövő hét közepén ültetem ki a paradicsom és paprika palántákat."
Készül az uborkaháló.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr595302928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása