DSC06671.JPG

Meg kellett néznem, hogy milyen termés várható:-) Beláthatjátok, hogy ez nem maradhatott a földben, mert akkor nem látnánk, hogy egyáltalán növekszik-e:-) A nagy zöld levelek alatt ilyen pici kis rózsaszín retek bújik meg. Remélem néhány nap és akkorák lesznek, hogy már ehetünk is belőlük.

DSC06668.JPG

Orsi születésnapjára kapta ez a szélforgót. Mi mást is lenne hivatott ékesíteni, mint a magaságyásunkat:-) Még egy érdekesség, amiért gyermeki tekintettel bámulunk a nagy barna láda felé és várjuk, hogy a szél munkába kezdjen és pörgesse a propellert:-)

DSC06667.JPG

Minden nagyon szépen növekszik!

DSC06673.JPG

A fehér orgona is szinte teljesen kinyílt már.

DSC06676.JPG

DSC06679.JPG

A lila orgona is gyönyörű.

DSC06681.JPG

Cserjés boglárka a főbejáratunknál.

DSC06670.jpg

Terasz takarítás után Tibi papa jól megérdemelt pihenőjét tölti:-) 82 évesen is a létrán egyensúlyozott és ablakot tisztított, mert azt csak ő tudja csillogóra varázsolni. Mi nem értünk hozzá:-)

DSC06686.JPG

Máté pedig a jól megérdemelt kávéját iszogatja és pihenőjét tölti. Ő a családban akit minden emelésre, pakolásra, ásásra, vágásra...stb. megkérünk.

DSC06692.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr755253823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása