DSC06508.JPG

Az elmúlt hétvégén Barbival és Orsival elutaztunk Eggenfeldenbe (Németország) rokonlátogatóba:-) Csak ízelítőül egy fotó, hogy érezzétek milyen gyönyörű helyen voltunk. Ez a fürdőszoba ablakból elénk táruló látvány.

Mint az ezt megelőző hétvégén Milánóban, itt is eléggé rossz időnk volt. A borongós, csepergős, esős hétvége után itthon újra az fogadott bennünket, hogy addig Budapesten sütött a nap, és minden virágba borult.

DSC06612.JPG

Szőnyegként terítve ibolyával a kertünk egyik sarka

DSC06613.JPG

Az aranyeső (aranyvessző) és a japánbirs is kivirágzott. Ez nekem minden évben külön öröm, mert anyukám hozta őket. Tehát hazai, somogyi növénykék:-)

DSC06618.JPG

A gyöngyikék:-)

DSC06619.JPG

Katicánk is van:-)

DSC06627.JPG

A császárkorona olyan gyönyörűen kinyílt egy pillanat alatt, hogy elcsodálkoztam néhány nap alatt milyen nagyot fejlődött. Amikor elutaztunk, még bimbók voltak csak a zöld levelek alatt.

DSC06620.JPG

A veteményesről se feledkezzek meg... gyönyörűen fejlődnek a növénykéink. A nagyobb a retek a kisebb a cukorborsó.

DSC06626.JPG

Alakul:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://pajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr875248833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása