DSC06879.JPG

Az esőerdőből az esőt szó szerint is érthetjük. Sajnos a nyár még várat magára és esőből annyi jött most, hogy a locsolót idejét sem tudom mióta nem kellett elindítani... csak a nap hiányzott hozzá. Ma beszéltem Németországban élő unokahúgommal Mónival. Azt mondja, náluk még szörnyűbb a helyzet. 11 napja folyamatosan esik és egy órára sem hagyta abba. Hát... ehhez képest akkor mi örülhetünk.

A magaságyás buja és zöld... mondom... mint az esőerdő. Bea barátnőm paradicsomait már egy előző posztban megcsodálhattátok. Most hozzám települt belőlük néhány. Olaszországból származó magokból nevelgette őket és éppen ma egy hete nekem ajándékozott belőlük két nagy csokorral. Olyan szépek és nagyok voltak, hogy melléjük méretes bambusz karókat kellett állítani. A régebbi nálunk nevelkedő paradicsomok is kinőtték az előző támasztékot, ezért oda is magasabb és nagyobb karó kellett. Egyszóval kialakult a kertünkben három négyzetméteren az esőerdő bambuszokkal:-)

DSC06878.JPG

DSC06877.JPG

DSC06869.JPG

A levendula is elkezdett virágozni a rózsaágyásunkban.

DSC06875.JPG

DSC06874.JPG

DSC06872.JPG

Na és ezek a rózsák....!

DSC06871.JPG

DSC06870.JPG

A törökszegfűből egy csokrot bemenekítettem a lakásba, ha már a kertbe olyan ritkán megyünk ki a hideg, az eső és szél miatt.

DSC06866.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr665343710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása